Szolgáltatások

Szolgáltatások

Amivel foglalkozunk

Tekintse meg komplex szolgáltatásainkat!

3D látványtervezés

Az építészeti és belsőépítészeti látványterveinket főleg állóképek formájában készítjük; a fotórealisztikus valósághűségnek köszönhetően könnyedén tudjuk közvetíteni az ügyfeleink által megálmodott érzéseket, hangulatokat és az ideális térben rejlő lehetőségeket. Igény szerint 360°-os panoráma képek és animáció készítését is vállaljuk, akár AR|VR technológia bevonásával, erősítve az interaktív felhasználói élmény érzetét, amellyel biztosítani tudjuk a haladó technológiákat is követő minőségi látványtervek készítését a jövőben is.
A látványtervezés fő funkciója minden olyan felújításra, építésre váró belső tér vizuális megjelenítése, amely a jövőben kerül kivitelezésre, támogatva ezzel ügyfeleink ingatlanvásárlással, eladással vagy felújítással kapcsolatos választását, döntését. Ebből következik széleskörű felhasználási területe is: a látványtervezés hasznos segítség a lakásvétel, eladás vagy felújítás terveinek véglegesítése előtt, hiszen a tervezés során a tér legjobb kihasználásának vizuális elrendezése tárul fel ügyfeleink szeme előtt, hatékonyabbá téve a magánemberek, befektetők vagy ingatlanértékesítők számára az értékesítés folyamatát.
A 360°-os panoráma képek a leglátványosabb és legmodernebb VR technológia segítségével teljesen bejárhatóvá teszik az értékesíteni kívánt ingatlan tereit, bármely eszköz, számítógép, tablet, okostelefon kijelzőjén interaktívan körbe forogva, vagy VR eszközön keresztül a virtuális lakásban sétálva.

 

 

Belsőépítészeti tervezés

A belsőépítészeti tervezés a tervrajztól a megvalósulásig akkor mondható sikeresnek, ha ügyfeleink számára teljes megelégedéssel zárul – ezért törekszünk az innovatív szakmaiság és az egyedi igények, elképzelések folyamatos egyeztetésére.

A belsőépítészeti tervezés folyamata:

Annak érdekében, hogy megtalálhassuk a közös vizuális nyelvet, küldj néhány olyan képet (pl. a Pinterest oldaláról), amelyek leginkább illusztrálják az elképzeléseidhez legközelebb álló hangulatot, szín- és formavilágot, lakberendezési stílust, azaz a számodra ideális életteret.

Az igényeid megbeszélése után alaprajzi terveken vázoljuk az elképzeléseidnek megfelelő variációkat, s végül ezek közül választhatod ki az alaprajzi elrendezés végső verzióját.

Ezután készítjük el a 3D látványterveket, melyek professzionális minőségben, fényképpel azonos realisztikussággal jelenítik meg az általad elképzelt és szakmai szempontok szerint is optimalizált belső tér vizuális élményét.

A látványtervek után a kivitelezéshez szükséges konszignációk (alaprajzi és bútorozási terv, egyedi bútorterv, burkolati terv, álmennyezet-kiosztási terv, világítási terv) készítésével zárjuk le együttműködésünket. Biztosítunk minden olyan dokumentumot, méretezést és adatot, amelyek a tervezés fázisa után a megvalósulást segítik.

Keress meg minket bizalommal, hogy megismerjük elképzeléseidet, igényeidet, majd az általad megosztott információk, hangulatok alapján megvalósíthassuk a térben rejlő, kibontakozásra váró lehetőségeket!

 

Belsőépítészeti kivitelezés

Partneri kapcsolataink révén az elkészült tervek generálkivitelezésében is tudunk segíteni.

 

 

 

Egyedi művészi faldekoráció

Személyre szabott faldekoráció, gigantikus méretű, egyedi 3 dimenziós freskó  – dizájn, művészet és egyedi technológia találkozása

Különleges művészi hatás, könnyű installálás, tartósság

Képzelj el egy olyan építészeti környezetet, ahol a falak Rólad mesélnek, legyen szó otthon, iroda, üzlethelyiség, étterem vagy szórakozóhely tereiről! Személyre szabott és egyedi művészi alkotás a falakon, egyedi technológiai fejlesztéssel, látható illesztések nélkül, akár gigantikus méretben is.

Megrendeléskor a faldekoráció szolgáltatás két verziója közül választhatsz:

– egyedi, az általad elképzelt ötleteid alapján tervezett grafikai nyomat kerül a falra (utólagos rádolgozás nélkül)

– vagy a nyomtatott alapra kerülő, önálló képzőművészeti alkotásként érvényesülő, térhatású „freskóval” érhetünk el teljesen egyedi térhatást és művészi értéket.

Az általunk tervezett és kivitelezett faldekorációval a művészi látásmód egyedisége a korszerű digitális technológia hatékonyságával párosul: a nyomatok vízállóak, ezért nedves környezetben is kiválóan használhatóak, a színek az idő múlásával sem fakulnak, illetve ellenállnak az UV fény kihívásainak is a legtartósabb kültéri nyomdai technológiának köszönhetően. Az egyedileg tervezett háromdimenziós felületek a tér kellemes akusztikai hatását biztosítják hangelnyelő tulajdonságuknak köszönhetően.

A technológia újszerűsége abban rejlik, hogy a nyomtatásra használt alapanyag teljesen egybeolvad, eggyé válik a fal matt felületével, így a déli napsütés fényviszonyai között is jól láthatóak a grafikai nyomat részletgazdagsága és színárnyalatai, elkerülve a poszter hatást. Az alapanyag rendkívül vékony, fátyolhoz hasonló vastagsága által az elkészült, falra ragasztott művészi nyomat valóban azt a hatást kelti, mintha a fal felületére közvetlenül festettek volna.

Mindegyik témának sajátossága Noémi által egyedileg megtervezett és kivitelezett speciális felületképzési technikák művészi kivitelezése, mely az utólagos rádolgozásoknak köszönhetően teljesen egyedi 3D hatást eredményez.

A nyomtatott alapra kerülő, utólagos ráfestések és a növényi alapanyagok rádolgozása olyan vizuális élményt adnak hozzá a falfelületekhez, melyek életre keltik és szemet gyönyörködtető fókuszpontokká alakítják a puszta, fehér falakat.

Az újonnan indított szolgáltatásunk óriási izgatottsággal tölt el bennünket, a lehetőségek végtelen tárházát nyújtva felénk az alkotói folyamatban rejlő felfedezés frissessége, a folyamatos kísérletezés és megújulás, valamint a különböző technikák és anyagok egymás közti kölcsönhatásának és viszonyrendszerének szépsége által. Az alkotói folyamat izgalma, hogy a művészi, kézzel készített részletek a kivitelezés helyszínén kerülnek rá a falfelületekre, ezért lesz minden megrendelés egyedi, amely a helyszínen nyeri el a végső formáját a befejezésig.