Alkotópárosunk

Alkotópárosunk

Pálffy Attila

A vizuális tervezés és alkotás világa mellett életünk fontos elemei a szabad tánc, az elektronikus zene, a kundalini jóga és a természet elvonultságában töltött idő, melyek megújulásunk szeretett szimbólumaivá váltak.

Műszaki érdeklődésem mellett mindig is kerestem a kreativitás megnyilvánulásának lehetőségét az életemben, ezért kezdetben a reklámgrafika világa szippantott be, melynek később egyenes folytatása volt a dekorációs, kivitelezési szakma iránti elköteleződésem. Tíz éven át egy műszaki áruházlánc belső dekorációjával foglalkoztam. Akkori ügyfeleink növekvő igényei motiváltak arra, hogy megismerkedjek a 3D világával is. Szakmai tapasztalataim bővülésével idővel egyre több belsőépítészeti látványterv készítését is vállaltam, s innentől egyre egyértelműbb volt számomra, hogy vállalkozóként folytassam tovább szakmai tevékenységemet. Pár év elteltével egy külföldi ügyfelem kérésére francia önkiszolgáló éttermek látványtervezésére specializálódtam, azonban a pandémia elmúlt két éve alatt szűkülő piac miatt visszatértem a belsőépítészeti látványtervezéshez is.

 

Képességek

3d látványtervezés
100%
Szervezés
100%
Dekorációs munkák
100%

Szabó Noémi

Gyerekkoromra jellemző visszahúzódó alkatom elsőre szürkének ható árnyalatait a belső képzeletvilágom vizuális kifejezése színezte át kezdetben a rajz, a grafika, majd a festészet eszközein keresztül. Ez az érzékenység rendkívül izgalmas felfedezéssé tette számomra a különböző környezeti hatások megélését, majd a megfigyelések alkotássá transzformálását. Egy-egy témám kiindulópontjaként szolgál sokszor egy vers néhány sora, egy mese, egy a médiában felvillanó hír vagy egy film, egy kortárs színházi előadás története is. A Képzőművészeti Egyetem adta meg azt a biztonságos közeget kezdetben, ahol a mesterek tapasztalataival övezve zavartalanul foglalkozhattam a képzőművészet nyelvén felmerülő kérdések mélyebb vizsgálatával.

A szakmai kiállítások szervezése, hirdetése és az egyedi megrendelések teljesítése nyitotta ki a világot bennem az alkalmazott grafika műfaja felé is meghívók, brosúrák, kiadványok tervezésével.

Az egyedi művészi faldekorációk bemutatásán kívül a festményeim megtekinthetőek a szakmai pályafutásomat összefoglaló sznonoart.com oldalon keresztül.

 

Képességek

Művészi látásmód
100%
Asszociatív gondolkodás
100%
Festészet
100%