Szabó Noémi

Szabó Noémi

Szabó Noémi

Gyerekkoromra jellemző visszahúzódó alkatom elsőre szürkének ható árnyalatait a belső képzeletvilágom vizuális kifejezése színezte át kezdetben a rajz, a grafika, majd a festészet eszközein keresztül. Ez az érzékenység rendkívül izgalmas felfedezéssé tette számomra a különböző környezeti hatások megélését, majd a megfigyelések alkotássá transzformálását. Egy-egy témám kiindulópontjaként szolgál sokszor egy vers néhány sora, egy mese, egy a médiában felvillanó hír vagy egy film, egy kortárs színházi előadás története is. A Képzőművészeti Egyetem adta meg azt a biztonságos közeget kezdetben, ahol a mesterek tapasztalataival övezve zavartalanul foglalkozhattam a képzőművészet nyelvén felmerülő kérdések mélyebb vizsgálatával.

A szakmai kiállítások szervezése, hirdetése és az egyedi megrendelések teljesítése nyitotta ki a világot bennem az alkalmazott grafika műfaja felé is meghívók, brosúrák, kiadványok tervezésével.

Az egyedi művészi faldekorációk bemutatásán kívül a festményeim megtekinthetőek a szakmai pályafutásomat összefoglaló sznonoart.com oldalon keresztül.

 

Képességek

Művészi látásmód
100%
Asszociatív gondolkodás
100%
Festészet
100%