Rólunk

Rólunk

A történetünk

Nemcsak a magánéletben alkotunk egy párt, hanem az eltérő szakmai területeken szerzett tudásunk, tapasztalataink is sikeresen kiegészítik, erősítik egymást – mindkettőnk számára egyaránt fontos princípium a szépség és a kreativitás, magánéletünkben éppúgy, mint szakmai tevékenységünk során.

Attila:

Immár 20 éves szakmai utam során szerzett technikai felkészültségem és gyakorlati tapasztalataim segítettek hozzá ahhoz a magasszintű vizuális látásmódhoz, igényességhez és hatékonysághoz, mely a teljesen valósághű építészeti és belsőépítészeti 3d látványtervek készítéséhez szükségesek, akár igen szűk határidőknek is megfelelve. Számomra éppúgy fontos a legapróbb részletek élethű kidolgozása, mint az adott tér hangulati atmoszférájának érzékeltetése a művészi szabadság és kreativitás jegyében.

Noémi:

Gyerekkoromtól induló grafikai, képzőművészeti tanulmányaim, majd a Magyar Képzőművészeti Egyetemen választott festő szak kijelölték utamat a művészi gondolkodás és kreativitás pályáján.

Alkotásaimmal 2005 óta szerepelek egyéni, csoportos, megyei, országos kiállításokon itthon és külföldön egyaránt. Műveim eddig a Fejér Megyei Kormányhivatal, az Amadeus Alapítvány, a Magyar Képzőművészeti Egyetem Anatómia Tanszékének gyűjteményében, valamint magánszemélyek tulajdonában találhatóak meg.

A Székesfehérvári Művészek Társasága Szín/Tér/Kép című csoportos tárlatán (2015) bemutatott festményeimmel kapcsolatban fogalmazta meg Matuz János, a székesfehérvári Vörösmarty Színház művészeti intendánsa: „Szabó Noémi képeit nézve az ábrázolt világ időbeliségének teatralitása ragad meg. (…) A múlt reményteli, a jelen tárgyias, kemény. A kettő közti feszültség adja a képek dinamikáját.”

A festői pályámon szerzett szakmai tapasztalataimat 2D majd 3D grafikai szakismeretekkel fejlesztettem tovább. Így jutottam el a művészi kivitelezésű egyedi faldekorációk tervezéséig és kivitelezéséig: festményeimhez hasonlóan ezekben is megjelennek szimbólumok és szabad asszociációk, valamint a térhatásokat erősítő anyagkísérletek.

 

 

 

Az alkotópárosunk

Pálffy Attila

3D látványtervező – Tulajdonos

Szabó Noémi

Festőművész – Tulajdonos