3D látványtervezés

3D látványtervezés

3D látványtervezés

A építészeti és belsőépítészeti látványterveinket főleg állóképek formájában készítjük; a fotórealisztikus valósághűségnek köszönhetően könnyedén tudjuk közvetíteni az ügyfeleink által megálmodott érzéseket, hangulatokat és az ideális térben rejlő lehetőségeket. Igény szerint 360°-os panoráma képek és animáció készítését is vállaljuk, akár AR|VR technológia bevonásával, erősítve az interaktív felhasználói élmény érzetét, amellyel biztosítani tudjuk a haladó technológiákat is követő minőségi látványtervek készítését a jövőben is.
A látványtervezés fő funkciója minden olyan felújításra, építésre váró belső tér vizuális megjelenítése, amely a jövőben kerül kivitelezésre, támogatva ezzel ügyfeleink ingatlanvásárlással, eladással vagy felújítással kapcsolatos választását, döntését. Ebből következik széleskörű felhasználási területe is: a látványtervezés hasznos segítség a lakásvétel, eladás vagy felújítás terveinek véglegesítése előtt, hiszen a tervezés során a tér legjobb kihasználásának vizuális elrendezése tárul fel ügyfeleink szeme előtt, hatékonyabbá téve a magánemberek, befektetők vagy ingatlanértékesítők számára az értékesítés folyamatát.
A 360°-os panoráma képek a leglátványosabb és legmodernebb VR technológia segítségével teljesen bejárhatóvá teszik az értékesíteni kívánt ingatlan tereit, bármely eszköz, számítógép, tablet, okostelefon kijelzőjén interaktívan körbe forogva, vagy VR eszközön keresztül a virtuális lakásban sétálva.