Belsőépítészet

Belsőépítészet

Belsőépítészeti tervezés

A belsőépítészeti tervezés a tervrajztól a megvalósulásig akkor mondható sikeresnek, ha ügyfeleink számára teljes megelégedéssel zárul – ezért törekszünk az innovatív szakmaiság és az egyedi igények, elképzelések folyamatos egyeztetésére.

A belsőépítészeti tervezés folyamata:

Annak érdekében, hogy megtalálhassuk a közös vizuális nyelvet, küldj néhány olyan képet (pl. a Pinterest oldaláról), amelyek leginkább illusztrálják az elképzeléseidhez legközelebb álló hangulatot, szín- és formavilágot, lakberendezési stílust, azaz a számodra ideális életteret.

Az igényeid megbeszélése után alaprajzi terveken vázoljuk az elképzeléseidnek megfelelő variációkat, s végül ezek közül választhatod ki az alaprajzi elrendezés végső verzióját.

Ezután készítjük el a 3D látványterveket, melyek professzionális minőségben, fényképpel azonos realisztikussággal jelenítik meg az általad elképzelt és szakmai szempontok szerint is optimalizált belső tér vizuális élményét.

A látványtervek után a kivitelezéshez szükséges konszignációk (alaprajzi és bútorozási terv, egyedi bútorterv, burkolati terv, álmennyezet-kiosztási terv, világítási terv) készítésével zárjuk le együttműködésünket. Biztosítunk minden olyan dokumentumot, méretezést és adatot, amelyek a tervezés fázisa után a megvalósulást segítik.

Keress meg minket bizalommal, hogy megismerjük elképzeléseidet, igényeidet, majd az általad megosztott információk, hangulatok alapján megvalósíthassuk a térben rejlő, kibontakozásra váró lehetőségeket!

 

Belsőépítészeti kivitelezés

Partneri kapcsolataink révén az elkészült tervek generálkivitelezésében is tudunk segíteni.