Faldekoráció

Faldekoráció

Egyedi művészi faldekoráció

Személyre szabott faldekoráció, gigantikus méretű, egyedi 3 dimenziós freskó  – dizájn, művészet és egyedi technológia találkozása

Különleges művészi hatás, könnyű installálás, tartósság

Képzelj el egy olyan építészeti környezetet, ahol a falak Rólad mesélnek, legyen szó otthon, iroda, üzlethelyiség, étterem vagy szórakozóhely tereiről! Személyre szabott és egyedi művészi alkotás a falakon, egyedi technológiai fejlesztéssel, látható illesztések nélkül, akár gigantikus méretben is.

Megrendeléskor a faldekoráció szolgáltatás két verziója közül választhatsz:

– egyedi, az általad elképzelt ötleteid alapján tervezett grafikai nyomat kerül a falra (utólagos rádolgozás nélkül)

– vagy a nyomtatott alapra kerülő, önálló képzőművészeti alkotásként érvényesülő, térhatású „freskóval” érhetünk el teljesen egyedi térhatást és művészi értéket.

Az általunk tervezett és kivitelezett faldekorációval a művészi látásmód egyedisége a korszerű digitális technológia hatékonyságával párosul: a nyomatok vízállóak, ezért nedves környezetben is kiválóan használhatóak, a színek az idő múlásával sem fakulnak, illetve ellenállnak az UV fény kihívásainak is a legtartósabb kültéri nyomdai technológiának köszönhetően. Az egyedileg tervezett háromdimenziós felületek a tér kellemes akusztikai hatását biztosítják hangelnyelő tulajdonságuknak köszönhetően.

A technológia újszerűsége abban rejlik, hogy a nyomtatásra használt alapanyag teljesen egybeolvad, eggyé válik a fal matt felületével, így a déli napsütés fényviszonyai között is jól láthatóak a grafikai nyomat részletgazdagsága és színárnyalatai, elkerülve a poszter hatást. Az alapanyag rendkívül vékony, fátyolhoz hasonló vastagsága által az elkészült, falra ragasztott művészi nyomat valóban azt a hatást kelti, mintha a fal felületére közvetlenül festettek volna.

Mindegyik témának sajátossága Noémi által egyedileg megtervezett és kivitelezett speciális felületképzési technikák művészi kivitelezése, mely az utólagos rádolgozásoknak köszönhetően teljesen egyedi 3D hatást eredményez.

A nyomtatott alapra kerülő, utólagos ráfestések és a növényi alapanyagok rádolgozása olyan vizuális élményt adnak hozzá a falfelületekhez, melyek életre keltik és szemet gyönyörködtető fókuszpontokká alakítják a puszta, fehér falakat.

Az újonnan indított szolgáltatásunk óriási izgatottsággal tölt el bennünket, a lehetőségek végtelen tárházát nyújtva felénk az alkotói folyamatban rejlő felfedezés frissessége, a folyamatos kísérletezés és megújulás, valamint a különböző technikák és anyagok egymás közti kölcsönhatásának és viszonyrendszerének szépsége által. Az alkotói folyamat izgalma, hogy a művészi, kézzel készített részletek a kivitelezés helyszínén kerülnek rá a falfelületekre, ezért lesz minden megrendelés egyedi, amely a helyszínen nyeri el a végső formáját a befejezésig.